Dokter Myriam Deroo

Dermatoloog

Algemene dermatologie

Dr Myriam Deroo studeerde in 1996 af als dermatoloog aan de Universiteit van Gent. Zij kreeg haar opleiding oa bij Prof Kint en Prof Naeyaert UZ Gent , alsook op de dienst dermatologie AZ ST Jan te Brugge.

In 1996 startte zij een dermatologie praktijk in het Elisabeth Ziekenhuis te Sijsele in opvolging van Dr Vermander Frank alwaar zij actief werkzaam was als dermatologe in associatie van 1996 tot 2017.

Vervolgens gezien de fusie Sijsele-Eeklo werd de praktijk voorjaar 2017 verhuisd naar Az Alma te Eeklo, alwaar Dr Deroo gewerkt heeft tot en met 2021.

Sinds 1997 is zij ook werkzaam in de privé praktijk te Aalter.

Dr Deroo legt zich toe op alle aspecten van de algemene dermatologie (huid, haar- en nagelaandoeningen) en heeft daarnaast een bijzondere interesse in huidkanker en dermatochirurgie, en overlap huidaandoeningen reumatologie-dermatologie zoals psoriasis, lupus , ...

Dr Deroo is lid van de Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie en de European Academy of Dermato-Venereology (EADV) en volgt regelmatig bijscholingen op binnen- en buitenlandse congressen.