Online

U kunt zelf heel eenvoudig een afspraak maken op onze website. Kies een datum en uur. Vul uw gegevens in. Klaar!

Telefonisch

Om een afspraak te maken, kunt u ook telefonisch contact opnemen op het nummer 09/335.27.72. Bepaalde afspraaktypes kan u enkel telefonisch maken.

Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag ( maandag, dinsdag en donderdag: 13u30 tot 17u en vrijdag 09u00 tot 12u- 13u30 tot 17u00.

Voor vragen omtrent resultaten (bloed, kweek, biopten) neemt u best contact op per email: dermatologie@dermpat.be. Graag vermelding van de arts aan wie u de vraag richt, in de titel van uw mail.

Afspraak annuleren

Wanneer u uw afspraak bij de dokter niet kan nakomen, gelieve deze dan tijdig te annuleren. Zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren. Bij niet tijdige (minder dan 24 voordien) annulatie kan u een factuur van 30 euro voor administratieve kosten toegestuurd krijgen.

Dit kan ook per mail dermatologie@dermpat.be.

Dringende problemen

Voor dringende medische problemen buiten de openingsuren van de praktijk, kan u terecht in één van de Gentse ziekenhuizen.

Wat brengt u mee?

Breng steeds uw identiteitskaart mee.
Graag ook lijstje met thuismedicatie, lijstje met behandelingen of producten die u al heeft geprobeerd voor het huidprobleem, de verwijsbrief, indien u door de (huis)arts werd verwezen.

Betalen

De dokters zijn wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd. Er is bancontact aanwezig. Betalen kan contant of met bancontact.

De één-vlek-check

De één-vlek-check (dit afspraaktype kan u enkel telefonisch vastleggen, niet online).

Omwille van de oplopende wachttijden bij dermatologen, startten wij met een nieuw consultatie-type, de één-vlek-check.

Bij ongerustheid omtrent een bepaalde huidvlek kan u dergelijke consultatie inplannen.

Het gaat om een korte raadpleging aan conventietarief waarbij de betreffende vlek door de dermatoloog wordt nagekeken. Eventueel kunnen maximaal nog 2 extra vlekjes door u aangeduid worden om na te kijken. We proberen deze raadpleging op korte termijn in te plannen.

Indien u een volledige huidinspectie wenst of indien u andere vragen wenst te stellen (huidverzorging, acné, ...), dient u hiervoor een andere raadpleging in te plannen (met langere wachttijd en aan een hoger tarief).

Dr Ines Chevolet

Dr Ines Chevolet stopt in de praktijk Dermpat Dermatologie. Zij is verder werkzaam in AZ Sint Lucas.