Online

U kunt zelf heel eenvoudig een afspraak maken op onze website. Kies een datum en uur. Vul uw gegevens in. Klaar!

Telefonisch

Om een afspraak te maken, kunt u ook telefonisch contact opnemen op het nummer 09/335.27.72.

Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag ( maandag: 8u45 tot 12u- 13u tot 17u- dinsdag 9u - 12u en 13u tot 17u, vrijdag 8u45 tot 12u- 13u tot 16u30.

Voor vragen omtrent resultaten (bloed, kweek, biopten) neemt u best contact op per email: dermatologie@dermpat.be. Graag vermelding van de arts aan wie u de vraag richt, in de titel van uw mail.

Afspraak annuleren

Wanneer u uw afspraak bij de dokter niet kan nakomen, gelieve deze dan tijdig te annuleren. Zo geeft u iemand anders de kans om op dat moment te consulteren. Bij niet tijdige (minder dan 24 voordien) annulatie kan u een factuur van 30 euro voor administratieve kosten toegestuurd krijgen.

Dit kan ook per mail dermatologie@dermpat.be.

Dringende problemen

Voor dringende medische problemen buiten de openingsuren van de praktijk, kan u terecht in één van de Gentse ziekenhuizen.

Wat brengt u mee?

Breng steeds uw identiteitskaart mee.
Graag ook lijstje met thuismedicatie, lijstje met behandelingen of producten die u al heeft geprobeerd voor het huidprobleem, de verwijsbrief, indien u door de (huis)arts werd verwezen.

Betalen

De dokters zijn wel geaccrediteerd, niet geconventioneerd. Er is bancontact aanwezig. Betalen kan contant of met bancontact.

Dr Ines Chevolet

Dr Ines Chevolet stopt in de praktijk Dermpat Dermatologie. Zij is verder werkzaam in AZ Sint Lucas.

Indien u vroeger bij Dr Ines op consultatie kwam, kan u zelf kiezen of u verder in Dermpat dermatologie opgevolgd wenst te worden bij Dr Dutré of Dr Van den bossche of in AZ Sint Lucas bij Dr Chevolet.

Dr Dutré en Dr Van den Bossche kunnen het oude dossier van Dr Chevolet NIET automatisch raadplegen. Gelieve dit voor de consultatie door te geven indien dit van belang zou zijn, zodat dit opgevraagd kan worden.

Voor een consultatie in AZ Sint Lucas kan u contact opnemen met de dienst dermatologie op het nummer 09 224 64 26.